pori negri

Cum scapam de pori negri

Chiar daca am trecut de adolescenta de ceva vreme, din pacate cu totii suferim de punctele negre si de pori negri. Daca aveti pori negri, trebuie sa recunoastem ca reprezinta o provocare foarte neplacuta, si cu singuranta sunt foarte multe persoane care sufera din acest motiv.

Chiar si cuvintele “pori negri” imi dau o stare de nervozitate, insa nu stiu care este motivul pentru care acestia apar.

Pori dilatati ?

O data ce observam acesti pori dilatati pe pielea noastra, majoritatea incercam sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a scapa de ei. Acesti cosi negri sunt cauzati de murdarie, celule moarte – ale pielii , sebum excesiv (uleiuri naturale produse de glanda sebacee), si bacteriile din apropierea si dupa suprafata respectiva. Prin urmare, se presupune ca un simplu scrub isi va face treaba. Insa este corect, doar se presupune… Si apoi incep cosmarurile si nu mai stim cum sa scapam de acesti cosi negri.

Drage doamne si dragi domni nu va temeti ! Exista o solutie. Tot ce aveti nevoie se afla chiar in bucataria dumneavoastra, un element obisnuit de uz casnic: bicarbonatul de sodiu.

pori negri2Pe scurt, trebuie sa amestecam bicarbonatul de sodiu cu apa, pana la obinerea consistentei de pasta. Apoi se maseaza usor amestecul pe fata timp de 30 de secunde – practic se face un scrub cu bicarbonat. Repetati actiunea de 3, sau 4 ori pe saptamana si starea dumneavoastra se va ameliora drastic.

Presupun ca merita o incercare, nu ? Nu uitati sa fiti foarte atenti in cazul in care aveti piele sensibila. Si nu aplicati foarte multe straturi de bicarbonat.

Planuri pentru seara aceasta ? Eu va propun sa faceti un scrub cu bicarbonat, pentru curatarea porilor negri. Mai mult ca sigur veti fi surprinse de noul aspect proaspat al pielii, si va veti bucura de lipsa porilor negri. Incearca si tu metoda !

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *